Час роботи:
ПН - ПТ: 09:00 - 17:30
СБ - НД: вихідний
Кошик *Мінімальна сума замовлення - 700 грн
Ваш кошик порожній!
Порційний цукор в стіках - це як візитна картка, необхідна для підтримки сервісу при подачі кави. Набагато зручніше і практичніше використовувати розфасований цукор в стіках, ніж звичні цукорниці. Використовуйте для подачі кави та інших напоїв порційний цукор, розфасований в стильні і зручні стіки, ..
Купаж складається з найвишуканіших промитих сортів арабіки Південної Америки та Африки. Кава, яка віддає насиченими ароматичними нотами бразильських однорідних сортів, даруючи тим, хто її п’є, приємну сенсорну подорож...
Збалансувавши особливим чином арабіку та робусту, вийшла суміш ароматного смаку з гірким какао та інтенсивною кремовою структурою...
Ароматний смак і його округлість роблять цю суміш дійсно особливою. Завдяки методу обсмажування ми зберегли нотки квітів і ванілі, які мати природа подарувала каві цього купажу. Злегка кислинка, з приємними нотками какао...
Moak® Chocolate Powder – це якісний шоколадний порошок вагою 1,5 кг, який ідеально підходить для приготування гарячого шоколаду та інших шоколадних напоїв. Цей порошок виготовляється із високоякісних какао-бобів. Гарячий шоколад марки Caffe Moak ідеально підходить для приготування густого, насиченог..
Кава в зернах Caffe Moak Dance Silver Selection являє собою суміш 60% арабіки і 40% робусти.Екстравагантна інтенсивність аромату, посилена надзвичайною вершковістю. Ідеально підходить для тих, хто любить насичену каву.Щільна суміш з нотками темного шоколаду та смаженого мигдалю. ..
Кава в зернах Caffe Moak Dance Silver Selection являє собою суміш 60% арабіки і 40% робусти.Екстравагантна інтенсивність аромату, посилена надзвичайною вершковістю. Ідеально підходить для тих, хто любить насичену каву. Щільна суміш з нотками темного шоколаду та смаженого мигдалю. ..
Ароматна кава зі зниженою кислотністю та насиченим і стійким смаком для тих, хто любить пригощати себе найкращим. Aromatik злегка кисла і солодка одночасно..
Кава з приємною гармонією смаків. В складі 80% арабіки та 20% робусти. Повільне обсмажування виділяє нотки чистого какао та аромат підсмаженого хліба. Суміш з інтенсивним смаком і стійкою вершковістю. Кава з приємним балансом смаків і міцним тілом...
У цій суміші особливого смаку з солодкими, шоколадними та медовими нотками зустрічаються різноманітні кави з різних країн. Смак насичиний і зберігається кілька хвилин після вживання..
Ця суміш робусти та арабіки була розроблена для всіх людей, які потребують заряду енергії вранці, а також сильного смаку, з якого можна почати день. ..
Насолодившись смаком і вершковістю кави без кофеїну Moak’s, ви не будете сумувати за традиційним еспресо. Насичена кава з фруктовими нотками яблука та абрикоса. Така солодка й легка!Капсули сумісні з такими кавомашинами Nespresso*: Citiz, Lattissima, Pixie, U, Maestria та Essenza.Походження: Бразилі..
Здоровий, добре доглянутий ґрунт і вибір виняткових сортів перетворюють цю суміш на каву з сильними ароматними нотами та відтінками фундука та смаженого мигдалю. Оксамитове тіло і яскравий смак. Капсули сумісні з такими кавомашинами Nespresso*: Citiz, Lattissima, Pixie, U, Maestria та Essenza...
Зернова італійська кава Moak для вендингу та автоматичних кавоварок Franke, WMF, Dr. Coffee, Liberty’s та інших.Спеціальна пропозиція:Dance (60% арабіки, 40% робусти)359 грн/кг - від 250 кг379 грн/кг - від 150 кг389 грн/кг - від 50 кг399 грн/кг - від 1 кгBlues (80% арабіки, 20% робусти)399 грн/кг - ..
Екстравагантна інтенсивність аромату, посилена надзвичайною вершковістю. Ідеально підходить для тих, хто любить насичену каву...
Ароматний смак цієї вишуканої суміші 100% арабіки розкривається в захоплюючих квіткових і фруктових нотах і ніжній вершковості. Це гармонійна кава, яка водночас солодка та яскрава.Походження: Бразилія, Конго, Коста-Ріка, Ефіопія, Гондурас, Індія, Індонезія, Перу, УгандаІнтенсивність: Додаткова інтен..
Екстравагантна інтенсивність аромату, посилена надзвичайною вершковістю. Ідеально підходить для тих, хто любить насичену каву з насиченим смаком. Щільна суміш з відтінками чорного шоколаду та смаженого мигдалю. Капсули сумісні з такими кавомашинами Nespresso*: Citiz, Lattissima, Pixie, U, Maestria т..
Суміш із приємним балансом смаків і міцним тілом. Завдяки повільному процесу смаження виділяється ситний присмак чистого какао разом із відтінками підсмаженого хліба. Інтенсивний смак і консистенція.Капсули сумісні з такими кавомашинами Nespresso*: Citiz, Lattissima, Pixie, U, Maestria та Essenza. П..
Інтенсивний смак вишуканої суміші 100% арабіки розкривається чарівними квітковими та фруктовими нотами та ніжною кремовістю. Aromatico Jazz - збалансована кава з солодким та яскравим характером.Ретельно підібрані сорта арабіки з Бразилії, Гондурасу, Коста-Ріки, Ефіопії та Перу.В аром..
Класичний еспресо Decaffeinato від Moak вражає своїм живим характером і кремовою текстурою. Зерна для цієї суміші є органічними та сертифіковані і надходять з Бразилії, Ефіопії, Уганди та Колумбії. Традиційна італійська компанія Moak обсмажує першокласну каву в Модіці з початку 1960-х років...
100% мелені зерна арабіки.Обсмажується акуратно і повільно.Тонкі гіркі нотки какао.Насичений смак.Moak Intenso Soul має досить темну обсмажку та має інтенсивний характер. Суміш Intenso Soul добре збалансована між насиченістю та ароматним смаком. Тонкі гіркі нотки чистого какао гармонують з чудо..
Суміш з інтенсивним і солодким ароматом. Турбота про здоровий ґрунт і вибір вишуканих сортів перетворюють цю суміш на каву, що характеризується сильними ароматними нотками та ароматами фундуку та смаженого мигдалю. Оксамитове тіло і відмінний смак. Походження: Перу, Індія, Мексика, Гондура..
Народжена у 1967, Caffè Moak працює в секторі
обсмажування кави та її дистрибуції. За майже
п'ятдесят років діяльності, сьогодні компанія
представлена у багатьох країнах, але зв'язок зі
своєю територією – споконвічний. Місто
Модіка, де Moak була заснована, було частиною найбільших
цивілізацій за свою тисячолітню історію: Motyka
для греків, Motuca для римлян, Mohac для
арабів. І насправді араби хотіли бути згаданими,
коли Джованні Спадола подарував життя новій
підприємницькій реальності.
Технології обробки не змінюються роками: хоча
і будучи повністю механізованим – від зберігання зелених зерен до оброблених матеріалів –
новий виробничий завод продовжує використовувати ту ж саму систему обсмажування з
повним дотриманням специфіки кожного виду
кави.