Час роботи:
ПН - ПТ: 09:00 - 17:30
СБ - НД: вихідний
Кошик *Мінімальна сума замовлення - 700 грн
Ваш кошик порожній!
Гурмани, які розуміються на справжній каві, віддають перевагу натуральному зерновому продукту. Для його приготування знадобиться наявність кавомолки, тому якщо у вас немає даного пристрою краще віддавати перевагу меленій продукції, яку можна купити у перевірених виробників.
Молоту каву в домашніх умовах можна приготувати в турці, за допомогою френч-пресу або сотейнику. Важливо дотримуватися технології та часу приготування, що заварити справжній ароматний напій. Але, перш ніж приступити до процесу приготування, необхідно вивчити рейтинг меленої кави та вибрати якісну продукцію.
Переважно більшість торгових марок виробництва кави пропонують споживачеві моносорту кави — арабіку або робусту, або їх суміші в різних пропорціях. Наприклад, стовідсотковий склад робусти вам практично не вдасться відшукати, оскільки цей продукт відрізняється надмірною гіркотою та вмістом кофеїну. Арабіка – це кава з кислинкою, тому у чистому вигляді її можна вживати без додаткових інгредієнтів.
Найкращою у рейтингу кави меленої можна відзначити таку продукцію:
Насправді смакові якості напою залежать від багатьох факторів. Ідеальний напій для кожного споживача індивідуальний. Хтось віддає перевагу каві з невеликим вмістом кофеїну та легкою кислинкою, вибираючи арабіку. Інші люблять гіркий і бадьорий напій, купуючи сорти переважанням робусти.
Смак еліксиру енергії залежить від багатьох факторів, включаючи сорт, ступінь обсмажування та помелу, спосіб приготування, кількість кофеїну, добавки.
Щоб підібрати продукцію до смаку, слід враховувати кілька факторів, що впливають на якість готового напою:
Враховуючи різноманіття сортів та торгових марок цього продукту, споживачеві досить складно вибрати суміш, яка відповідатиме всім його вимогам. Однак, щоб спростити вибір, бажано вивчити рейтинг меленої кави:
Однозначно відповісти на запитання, яка кава краща, не можна. Тут визначаються безліч факторів, що впливають на смакові якості та аромат напою. Важливим аспектом є виробник та локація культивації кавових дерев. Найбільш поширеними сортами є арабіка та робуста, які відрізняються смаковими якостями та ефектом впливу.
Оптимальний напій може вийти, якщо ви звернете увагу на:
До нашого рейтингу найкращих, у співвідношенні ціна-якість, потрапили такі торгові марки:
Смак готового напою залежить тільки від якості продукції, а й від способу її приготування. Якщо ви заварюєте напій у домашніх умовах, використовуючи турку, кавомолку, кавомашину або чашку, важливо звертати увагу на помел зерен. Для кожного способу приготування він має бути різним.
Отже, щоб кава вийшла ідеальною, враховуйте ступінь помелу та обраний пристрій для заварювання:
Великий помел |
Френч-прес |
Середні, ближче до великих частинок |
Краплинна кавоварка |
Середній помел (пісок) |
Гейзер, аеропрес, сифон |
Середньо-тонкий помел |
Аеропрес, пуровер, гейзерна кавоварка. |
Дрібний помел |
Кавомашина |
Тонкий помел |
Турка |
Для вибору оптимальної продукції важливо оцінювати каву за декількома параметрами:
На думку експертів 5 перших місць у рейтингу кращої меленої кави займають такі торгові марки:
Ці виробники пропонують продукцію високої якості за доступними для споживача цінами, що підтверджено численними позитивними відгуками.
Вивчивши особливості заварювання, переваги натурального продукту та критерії оцінки якісної продукції, ви зможете купувати оптимальну суміш та насолоджуватися вживанням кави у будь-який час доби.