Час роботи:
ПН - ПТ: 09:00 - 17:30
СБ - НД: вихідний
Кошик *Мінімальна сума замовлення - 700 грн
Ваш кошик порожній!
Багатогранний і незвичайний чайний купаж на основі чорного цейлонського чаю категорії ОР1 і зеленого китайського чаю Сентя. Аромат полуниці, пелюстки троянди, календули та волошки створюють надзвичайно яскраві ароматичні акценти, підкреслюють ніжні медово-квіткові ноти у смаку чайного бленду й збага..
Натуральна трав'яна суміш з шипшини, цедри та квітів апельсина, лемонграса, ромашки, м'яти, пелюсток волошки та сафлору. Світло-помаранчевий, неймовірно ароматний настій цього напою радує не лише легким, освіжаючим смаком і квітково-фруктовим ароматом, але й користю для здоров'я. Шипшина — багате пр..
Класичний купаж відмінних чорних чаїв з високогірних плантацій Індії, Цейлону і Кенії. Купаж індійських і цейлонських сортів став невід'ємним атрибутом ситного англійського сніданку кілька століть назад. Ми додали в класичний рецепт кенійський чай – задля терпкості й глибини кольору. Смак, що бадьор..
Чай «Англійський молочний» — квінтесенція класичних британських чайних традицій. Відмінний крупнолистовий цейлонський чорний чай категорії ОР (Оранж Пеко) з терпким, збадьорюючим смаком, прозорим бурштиново-червоним настоєм, приємним терпким післясмаком і м'яким молочно-вершковим ароматом.Чай цейлон..
Високоякісний чорний крупнолистовий чай категорії TGFOP (Тіпі Голден Флауері Оранж Пеко). Темно коричневий, злегка пряний, дбайливо скручене листя з тіпсами при заварюванні розкриває чудовий квітково-фруктовий аромат з медовими нотами. Насичений терпкий смак і карамельний посмак чудово поєднуються з..
Бризки шампанського — це, в першу чергу, китайський крупнолистовий зелений чай найвищої якості. М'який, з приємною терпкістю смак чаю доповнений пелюстками волошки і мальви, а також витонченим ароматом суниці. В результаті — легкий смак з фруктовими нотами, ясно-смарагдовий колір настою і аромат, що..
Чай Будда з провінції Чжецзян — колиски кращих зелених чаїв. У нього тонке скручене уздовж листя темно-зеленого кольору з вкрапленнями молоденьких світлих. Класичний трав’яний, з квітковими нотками аромат зеленого чаю. У ньому всього достатньо: в міру міцний, в міру терпкий. Тому і Будда.Колір напою..
Насичений фруктовий мікс яблука, гібіскуса, шипшини й кориці. Дуже красивий, червоно-малиновий настій апетитно пахне вишнею, легкий кисло-солодкий фруктовий смак освіжає і бадьорить. Про корисні властивості цього чаю можна говорити годинами, адже шипшина та яблуко — це природні джерела вітамінів, мі..
Глінтвейн просто незамінний у холодні зими: він зігріває, тонізує і бадьорить. Теплий, пряний, ароматний, незмінно викликає відчуття затишку та надихає, зміцнює імунітет і нормалізує сон. У складі цього авторського бленду яскравий і ароматний чай каркаде, шматочки яблука та апельсина, бутони троянди..
Яскравий, запашний і романтичний розсип трав і квітів, ніби привезений з далеких гір, має яскравий, медово-солодкий аромат. Зелень м'яти й чебрецю, сонячна ромашка та небесні вкраплення лаванди, вересу й пелюсток волошки зачаровують думками про далекі подорожі. Заварюючи, отримуємо ясно-зелений наст..
Ганпаудер – це дуже популярний китайський зелений чай. Його знають, люблять і п’ють з часів Ост-Індійської компанії! Ганпаудер легко впізнати – листя згорнуті в дуже щільні сіро-зелені намистинки, що нагадують мисливський дріб (звідси й походить його європейська назва).Зеленувато-жовтий настій має і..
Класичний китайський зелений чай, ароматизований екстрактом саусепа (або так званого сметанного яблука). Дещо терпкуватий, проте солодкий смак чаю, шматочки сушеного яблука та казковий вершково-фруктовий аромат сметанного яблука створюють незабутню композицію. Чай з саусепом не тільки смачний, але й..
При виготовленні цього чаю використовується виключно відбірний крупнолистий зелений чай та шматочки полуниці. У результаті виходить дуже літня, ароматна і візуально красива композиція. Легкий присмак вершків прекрасно доповнює цей букет і надає чаю закінченого, тонкого, незабутнього смаку.Склад: чай..
Незрівнянне поєднання крупнолистового чорного цейлонського чаю і шматочків імбиру. Завдяки силі зігріваючого ефекту його можна сміливо ставити на одну полицю з грогом. Велика кількість шматочків імбиру дає помітну протипростудну дію. Освіжаючий, гострий, насичений смак напою вдало підкреслює легкий,..
Китайський зелений чай, цукати ананаса й пелюстки календули, а ще — неперевершений глибокий аромат завдяки екстракту манго, яким додатково ароматизовано напій. Готовий «Манговий рай» — це спів ангелів і справжній захват! Солодкий, ароматний, дуже м’який, але з довгим терпким посмаком.Склад: чай кита..
Розпрямте плечі, закрийте очі, вдихніть легкі цитрусові ноти, відчуйте м'який трав'янистий смак зеленого чаю Сенча, лемонграса, кокоса і лимона, дихайте, ні про що не думайте, перший ковток, потім другий, потім.....
Без сумніву, найвідоміший та найпопулярніший фруктовий мікс! Склад напою вражає різноманітністю: яблуко, горобина, шипшина, малина, ананас, папайя та гібіскус. Завдяки великій кількості фруктів та ягід смак готового напою дуже яскравий, насичений, солодкий, колір настою красивий, малиново-багряний, ..
В основі бленду високоякісний китайський зелений чай ганпаудер. Димний, терпкий, приємно гіркий смак ганпаудера майстерно доповнюють шматочки ананасу, яблука, малини та родзинок. Багатогранний фруктовий смак, у свою чергу, прекрасно поєднується з легким квітковим ароматом пелюсток мальви і календули..
Китайський варіант найвідомішого японського чаю. Китайська варіація близька до японської за кольором настою та ароматом, проте смак китайського чаю сентя (сенча) більш насичений, більш трав'яний, з виразною гіркуватістю і, навіть, гостротою. Колір настою — темно-зелений, з ароматом молодої трави і в..
Безпрецедентно фруктовий, вітамінний і тонізуючий — зустрічайте новий авторський купаж Teahouse! Класичний зелений чай танцює в чашці сальсу із цукатами ананаса, шипшиною, шматочками яблука, журавлини і полуниці. Насичений кисло-солодкий смак органічно доповнює розкішний аромат: квітковий ніжний — п..
Китайська Сентя (Сенча), що стала головним інгредієнтом цього напою, недарма дуже популярна як основа для різних чайних сумішей. Її цікавий, злегка гіркуватий (на відміну від японської Сенті) смак з ароматом трави й водоростей вдало відтіняють шматочки сушеної журавлини, бутони троянди та аромат виш..
Цей класичний купаж високоякісного цейлонського та індійського чорного чаю категорії FBОР (Флауері Брокен Оранж Пеко) здавна є невід'ємним атрибутом ситного англійського сніданку і одним з найпопулярніших у світі напоїв. Бадьорий, зігріваючий смак, насичений аромат, темно-бурштиновий колір настою, ч..
Цей класичний купаж високоякісного цейлонського та індійського чорного чаю категорії FBОР (Флауері Брокен Оранж Пеко) здавна є невід'ємним атрибутом ситного англійського сніданку і одним з найпопулярніших у світі напоїв. Бадьорий, зігріваючий смак, насичений аромат, темно-бурштиновий колір настою, ч..
Натуральна трав'яна суміш з шипшини, цедри та квітів апельсина, лемонграсу, ромашки і м'яти. Світло-оранжевий, неймовірно ароматний настій цього напою потішить не лише легким, освіжаючим смаком і фруктово-ягідним ароматом, але і великою кількістю корисних речовин. Шипшина — багате природне джерело в..
Натуральна суміш з трав, квітів і ягід: шипшина, цедра лимона й апельсина, лимонник, ромашка, м’ята, квіти апельсина, сафлору і волошки. Ароматний ніжно-помаранчевий, наче сонце, що сходить, чай. Освіжує, як літній вітерець, пахне травами, стиглими фруктами та луговими квітами. Смачний і щедрий на в..
Натуральна трав’яна суміш з шипшини, цедри та квітів апельсина, лемонграса, ромашки, м’яти, пелюсток волошки та сафлору. Світло-помаранчевий, неймовірно ароматний настій цього напою радує не лише легким, освіжаючим смаком і квітково-фруктовим ароматом, але й користю для здоров’я...
Чорний чай Ассам - високоякісний чорний крупнолистовий чай категорії GFOP (Голден Флауері Оранж Пеко) з вмістом золотих тіпсів. Темно-коричневі, злегка пряні, дбайливо скручені листя з типсами при заварюванні розкривають чудовий квітково-фруктовий аромат з медовими нотами. Насичений терпкий смак і в..
Класичний зелений чай з тонким ароматом і ясно-жовтим кольором настою. Чай при заварюванні розкриває легкий, злегка фруктовий аромат з виразними медовими нотами. Смак напою чистий, освіжаючий, з приємною гіркотою і м'яким солодким післясмаком...
Насичений фруктовий мікс яблука, гібіскуса, шипшини і кориці. Дуже красивий, червоно-малиновий настій цього напою апетитно пахне вишнею, легкий кисло-солодкий фруктовий смак освіжає і бадьорить. Про корисні властивості цього чаю можна говорити годинами, адже шипшина і яблуко — це природні джерела бе..
Цей чай можна сміливо назвати найпопулярнішим у Великобританії. Класичний купаж відбірного цейлонського та індійського чаю категорії ОР (Оранж Пеко), ароматизований екстрактом бергамоту. При заварюванні дає яскравий червоно-золотавий настій з оксамитовим смаком. Бергамот відтіняє та пом'якшує терпки..
Незрівнянне поєднання чорного цейлонського чаю і шматочків імбиру. Завдяки силі зігріваючого ефекту цей чай можна сміливо ставити на одну полицю з грогом. Високий вміст імбиру в складі забезпечує помітний протипростудний ефект. Освіжаючий, гострий, насичений смак напою вдало підкреслює легкий квітко..
Основа чаю — відмінний зелений китайський чай. У міксі зі шматочками імбиру цей чай набуває несподівано насиченого, багатогранного смаку з виразною солодкістю і приємною гіркуватістю. До того ж, імбир — це велика кількість вітамінів і мікроелементів. Ароматову композицію приємно доповнюють пелюстки ..
Без сумніву, найвідоміший та найпопулярніший фруктовий мікс! Склад напою вражає різноманітністю: яблуко, горобина, шипшина, малина, ананас, папайя та гібіскус. Завдяки великій кількості фруктів та ягід смак готового напою дуже яскравий, насичений, солодкий, колір настою красивий, малиново-багряний, ..
Південно-африканський трав'яний чай у зручних та красивих саше.Ройбос – це висушені пагони та листя аспалатуса лінійного, африканці здавна культивують цю рослину, бо надзвичайно корисно, смачно та освіжає у спеку. Ройбос дуже ароматний, має відчутну приємну кислинку в смаку, у ньому багато природних..
Класичний китайський зелений чай, ароматизований екстрактом саусепу (або так званого сметанного яблука). Дещо терпкуватий, проте солодкий смак чаю, шматочки сушеного яблука та казковий вершково-фруктовий аромат сметанного яблука створюють незабутню композицію. Чай з саусепом не тільки смачний, але й..
Без сумніву, найвідоміший і найпопулярніший фруктовий мікс! Завдяки великій кількості фруктів та ягід смак готового напою дуже яскравий, насичений, солодкий, колір настою гарний, малиново-червоний, а вітаміну С вистачить на кілька холодних зим.Найпопулярніший червоний чай на основі фруктового міксу...
Купаж міцного чорного чаю з Цейлону, Індії та Кенії з додаванням квітів волошки та чорнобривців.• Форма випуску – фільтр-пакет в індивідуальній упаковці;• Тип упаковки – пакет;• Кількість в упаковці – 100 штук;• Вага – 200 грам...
Класичний зелений чай з квітами жасмину. Жасмин вишукано відтіняє терпкість зеленого чаю, надає свіжість післясмаку і яскраві квіткові ноти в аромат. Крім того, жасмин багатий вітамінами і мінеральними речовинами, він активізує обмін речовин, стимулює роботу головного мозку, виводить токсини і зміцн..
Чорний кенійський чай з квітами жасмину – пізня весна в Кенії, або ж – пантера на полюванні – одночасно зібрана і розслаблена. Якщо витримати дистанцію при заварюванні — час і температуру – м’яка терпкість кенійського чаю доповнюється свіжістю і легкою гіркуватістю жасмину.Легкий, квітково-вес..
Чай Цзинь Мао Хоу (у перекладі з кит. «Золота мавпа») — це, поза сумнівом, один з кращих зразків китайського червоного чаю. Виробляється виключно в провінції Юньнань. Для виробництва цього чаю використовуються чайні бруньки та верхні молоді листочки. Готовий напій радує красивим темно-червоним кольо..
Щоб побачити захід сонця у відомій провінції Китаю, батьківщині багатьох видів чаю, необов’язково купувати квиток у Піднебесну. Достатньо заварити вишуканий напій із медово-золотим відтінком. Золотий дракон — червоний чай, що потрапив до нас із провінції Юньнань. Європейці звикли називати відомий на..
Червоний неМатча — це 100% натуральний порошок пітахайї (або Dragon Fruit).Щоб підготувати фрукти для перетирання в порошок, їх очищають, подрібнюють, швидко заморожують при наднизьких температурах і деякий час витримують у холодильниках. Цей процес дозволяє «виморозити» всю вологу і максимально збе..
Червоний неМатча — це 100% натуральний порошок пітахайї (або Dragon Fruit).Щоб підготувати фрукти для перетирання в порошок, їх очищають, подрібнюють, швидко заморожують при наднизьких температурах і деякий час витримують у холодильниках. Цей процес дозволяє «виморозити» всю вологу і максимально збе..
Банка з шліфованою пробкою, застосовується для зберігання чаю. Корок щільно прилягає до горловини, завдяки чому сторонні запахи не проникнуть усередину банки. Банки з шліфованою пробкою виготовлені відповідно до вимог ISO 4796-2 "Посуд лабораторний скляний"...
Роком заснування компанії є 1996 рік Саме тоді з'явилося підприємство з продажу чаю в асортименті , яке потім перетворилося у найбільшу в Дніпропетровському регіоні дистриб'юторську компанію . Грунтуючись на багаторічному досвіді продажів , в 2006 році була створена власна торгова марка "Teahouse" . На даний момент " Teahouse " - це всеукраїнський бренд із високою якістю продукції і стильним дизайном